HUS-HAK 5

HUS-HAK 5 Hus-Hak 5

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 443 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hus-Hak 5. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:17 Bezorgtijd een uur, maar dat is niet onlogisch voor een zondagavond! Verder waren de lookbroodjes koud en wak. Ik had als dessert brownie en kreeg drie voorverpakte brownies vanuit de winkel...
6 mei 2022 om 23:24 Bezorgtijd van meer dan 1,5 uur om uiteindelijk een teleurstellende bestelling te ontvangen... 2 porties met kip in plaats van kebabvlees, saus ontbrak, droog brood dat uit elkaar valt, voor het eerst zitten er frieten tussen (koud/taai). Nooit meer!
1 mei 2022 om 5:06 We hadden een paar weken terug besteld en kwam en man aan de deur met een speciale bezorg zak en ons eten was nog warm . Nu was dit niet het geval dus de bezorger had gewoon een plastieken zakje met ons eten in en ons eten was koud niet fijn om te et
22 apr 2022 om 19:31 Was zeer goede servies en heel vriendelijke mensen zou zeker daar bestellen en eten hallen ik bestel voortaan bij hun zeer lekker eten
16 apr 2022 om 7:03 Levering was laat maar eten was wel lekker
11 apr 2022 om 20:08 Correcte levering en heel lekker!!
31 mrt 2022 om 20:49 Su
4 mrt 2022 om 20:39 Verzorgd en perfect op tijd
1 mrt 2022 om 13:23 Véél kleinere portie tov concurrentie + duurder Betaald voor extra portie frieten-> zat er niet bij Geen broodje bij een pita-schotel (??) Na tel contact: de grondstoffen zijn nu eenmaal duurder geworden. Nooit meer!! Dit is géén service/reclame
28 feb 2022 om 20:29 18:07 besteld om 19:11 nog steeds niets aangekregen, gebeld en het zou zeker nog 20/30 minuten duren! Hierop mochten ze de bestelling ook bijhouden
26 feb 2022 om 20:01 De optie extra vlees blijft toch een raadsel of je dit nu aanduid of niet je krijgt wel evenveel kost je wel 1€ extra
25 feb 2022 om 23:23 Zoals altijd TOP in orde